Tuesday, June 21, 2011

Happy emos

Koin eilen mahdollisimman kummallisen fiiliksen moneen pitkään hetkeen, koska mun veli sai ajokortin woho! Lähettiin sit kaikki mutsin autolla Raisioon päi hakee Joonaksen autoo. Oli nii outoo istuu Joonakse kyydis ku oon tottunu siihe et se ei aja. Ehk ehk ehk tää on ny merkki siitä et times do change.Hm after the adventure of McDonald's ajelimme mielenkiintoisia moottoriteitä pitkin vähän yli 2 tuntia suuntaansa. Perillä auto sitten vaihtui Volvoon ja ja ja ja ja... no okei oli se parempi ku toi mutsin auto. Ei sitä voi kiistää. Face the facts.


Raision jälkeen meidän oli tarkotus mennä Inkereelle taas nopeesti ihan vaan käymään näyttämässä tota uuttavanhaa autoo. Ja sinne me sitten mentiinki, yhden pysähdyksen taktiikalla @Paimio's ABC gas station, jossa me etsittiin kuumeisesti bensaluukun avausnappulaa.. tai jotai semmosta. Sitten selvis, ettei sitä olekkaaaan :D Havaitsimme myös yhteisvoimin sen, että toi vetää ihan ihan ihan liikaa diiiieseliä uumeniinsa. Tankattiin vaan puol tankkii ja se makso 70€... hm. No mutta käsitykseni mukaan se kuluttaa aika vähän.

 Hm ainiin ton maksumaatinki kanssa oli ongelmia... Hän ei ollut oikein able valitsemaan oikeeta tankkia (:Moottoritielle päästyämme... taas... oli tosi hauskaa kokeilla miten kovaa herra Volvo kulkee. Ja kyllähä se kulkee. Muttei oikein kiihdy :o anyways mutsi oli antanu Joonakselle ohjeet ajaa ittensä perässä, niin niin niin no hm no eihän meitä oikein huvittanu körötellä siinä rajotusten mukaan jos niitä voi rikkoakkin!


Loppujenlopuks me päästiin Inkereelle, jossa sijaitsee siis mun tädin luksuslukaali. And for real ne asuu kartanossa. Ja se on tosi pelottava kartano. Muistuttaa ihan Paranormal activity 1:sen taloo. Jjjjjoo niin musta tulee pimeellä tosi säikky khehe :DD Joten ei tehny kovin hyvää nukkuu yksin sen kartanon yläkerrassa koko toissaviikkoo... No mutta rahan eteen sitä tekee melkein mitä tahansa! Ainaki mä .. . . ... ..

HHAaaa aivan, keksin myös että lähen Kaisan ja kumppaneitten kanssa sunnuntaina Foo Fightersin keikalle Kalasatamaaaaan! :-----) Onneks oli vielä lippuja jälellä koska musta vähän tuntuu että tosta tulee mun koko kesän huipentuma. Vaikken Foozzeja niin paljoo kuuntelekkaan, MUTTA OIJOI DAVE GROHL from nirvana eihän sitä voi missata jos se kerran Helsinkiin tulee. Pakko nähdä. Okei kuullakki.

Mun on nyt pakko saada sanoa muutama sananen siitä, miten yleistetysti teinitytöillä on semmonen .. no niinku idoli. Sitten ne 'tutustuu' siihe idolin elämään ja ehkä siitä idolist tulee jopa sen paras kaveri. Okei myönnän kuuluvani näihi teinityttöihin.
Mut sitten oon nyt huvitellut hiljaa itsekseni ajatuksella, että jos joskus ite tapaisin jonku ykköslemppari tyypin, nii sit ku alkaisin vaa selittää sille sen omasta elämästä ja sit nyt ku miettii miltä se siit toisest tuntuis. Trolololoi. Joku random tulee selittää sulle sun omatekemist jutuist ja sitte viel ylistää ja on sua suunnilleen ehkä nykyisin 40 vuotta nuorempi? Joo o. Ehkä niittenki omat ajatukset ois nykysin vähä niinku muuttunu from the good old times.
Täst esimerkkinä voisin ottaa vaik Remu Aaltosen koska mun serkuilla on hurriganeskausi aa.a.a.a niin joten että niille ei sitten käy mikään muu musa ku hurriganes vaikka ois samasta genrestä. ei käy. remu it has to be. Mut totta totisesti - kuvitteleekohan ne, että Remu ja Hurriganes on vieläki yhtä nuorekkaita ku joskus sillon 70-luvulla? Ei silti tästä nyt sen enempää, alkaa mennä liian hauskaks.


No, you hang up! OK bye.

P.S. memememe saadaan perjantaina meidän tuituitui sööttylipööttyli Pontso-koiruus! .. siitä kuvia sitten kun hän on ajankohtainen!
P.P.S. juhannuuuusseuraaaaaaa is needed!!!

No comments:

Post a Comment