Friday, June 24, 2011

It's Christmas Eve and I've only wrapped two fuckin' presents

JJJeees ihan vaan tiedoksenne voin sanoa että en oikein selvinnyt eilen niistä leffoista. Katoin vaan ne vuokratut. Ja tänään kävin vuokraamassa vielä 5 lisää.. hhehehe interesting juhannus tiedossa siis! Tässä juhannuksessa on kuitenkin koira haudattuna... but oh how cute it is!

Siiiiiiiiiiiiiiinä är våra PONTSO c : oituitui. Se on aivan hupsuhko kun se on vielä ihan kömpelö -- se juoksee tuol nurmikolla iha hulluna ympäriinsä ja aina kahen askeleen jälkee se lentää nurin ! : D se on niin hellyyttävän näköinen ilmestys. Ja kuten olen tänään monesti jo sanonut, mitä olisikaan juhannusaatto ilman mäyräkoiraa? That's right - nothing! Illalla olemme menossa Pontson ja äitipapan kanssa Tolkkisiin päin katsomaan juhannuskokkoa jajajaja I think että it's gonna be fun!

Ja vielä eilisestä tai itseasiassa tänpäiväsestä yöchatista joka jatkui tällä kertaa koko yön :o sitten se oli pakko lopettaa koska ei voi olla yöchatti jos aurinko alkaa nousta? Eli aloin nukkumaan joskus puoliiii viisi. Ja oh ma kuinka väärin luulinkaan luullessani saada nukkua pitkään iltapäivään. Ei ei ei se niin mennyt. Mutsi tuli hakkaamaan mua jollain koiran-vitun-ulkoilutushihnalla ja kysy että joko mennään hakemaan koiraa. Kello oli siinä vaiheessa 12:56.... asd.

Näin ihan vituttavinta unta ikinä. Vihaan semmosii unii missä lennän. Tässäki unessa mä lensin. Meiän vanhalle koululle oli sillon tullu esiintymään Green Day ja sitten olin siellä tietenki heti ensimmäisenä jonossa. Sitten ku se mesta missä ne soitti nii siin oli semmone porrasjuttu mistä laskeuduttii yleisöosastoon. Ja sitten mä olin iha kickseis ja hyppäsin siit portaalta ja sitten lähin lentoon???!? Jajaja sitten se katto laskeutu aika ilkeesti sillee puolestavälistä sitä tilaa, niinku puolet huonekorkeudesta meni siinä. Ja sitten mä törmäsin iha vitun kovaa siihe seinään mikä siitä tuli.... Ei se mitään. Sitten menin kavereitten viereen siihen ja sit tajusin että FUCK unohin kameran himaan ja sitten lainasin mun kaverin pokkaria mikä olikin viininpunainen filmikamera ja sitten se käytti iha vitun valoisaa salamaa ... Siinä vaiheessa rehtori tuli takavarikoimaan sen multa mutta olinki huomannu että ei siellä esiintynykkää Green Day vaan FLOADED?!?!?!! Oli oikeesti siin unes niin mind-fuck fiilis ku Petsq vaan trollfacena siin lavalla jajaja sit kukaa  muu ei tuntunu huomaavan eroo Green Dayn ja Floadedin välillä? :----------------------------D En vittu ymmärrä. Vitun käsittämätöntä.

Muttanyt superhero Pontso heräsi joten menennn sen kanssa leikkimään c : C YA!No comments:

Post a Comment