Tuesday, June 28, 2011

"One good thing about Taylor Hawkins; he looks good naked" -Dave Grohl

OOOOOOHHHHH eilen oli foo fighters!! ah en vaan pääse siitä yli. Helvetin mahtava gig. Never had better. Oltiin Kaisan, Kirsin ja Veeran kanssa ihan melkein eturivissä, ehkä puolen metrin päässä aidasta!! Bongasin ennen heidän saapumista yksin von Hertzen Brothersin ja kun he vihdoin saapuivat tunnin porttien aukeemisen jälkeen, nautimme yhdessä Michael Monroesta, Biffy Clyrosta ja ofc itse Foo Fightersista!! Tässä hieman kuvia, joita lupasin ottaa koska mulla oli porukastamme parhain kamera, kiitos siitä kuuluu Aijalle! Tattista siis.

Ainiin ja haha tämä tarina on aina niin hauska jakaa; Biffy Clyron ja Foo Fightersin välissä ku oli semmone puolisen tuntii aikaa missä sit vaihettii kaikkii niitä vahvareita ja vaikka mitä, nii koska olin ollu siel jo 6h siinä vaiheessa seisoskelee ja rokkailee nii oh ma jees ma i passed out :DD tai no en ihan, mut ei se ollu ku ehk sekunneista kiinni. Silmis sumeni enkä enää pysyny pystys. Päätin sit rohkeesti alkaa istuskelee maassa. Istuin siellä ehkä 10min ja siemailin taskulämmintä Novelle-lähdevettä ja sitten olinkin ready to rock kun Dave Grohl kumppaneineen asteli lavalle.
Kaikesta huolimatta oli ihan yliveto keikka, vaikken osannukkaan ku parista kappaleesta kertosäkeen sanat, mutta THANK GOD ne biisit soitettiin kaikki!!

Keikan jälkeen me lähdettiin Kaisan kanssa pienten kommellusten jälkeen seikkailemaan Helsingin yöhön, koska oikeestaan meiän piti selvitä Hakaniemen metroasemalta kävellen Sörnäisten metroasemalle. Piece of cake, sanoisinko. No vittu en sanoisi. Koska me seikkailtiin siellä ehkä 20minuuttia ja käveltiin ehkä kilometri. Jumalauta :____D "Jooojoo mä MUISTAN että me mentiin tästä autolla!!!" "voivittu me ollaan niin hukassa" hahaha :___________D fuck u all, navigators! MITÄ VITTUA NAVIGAATTORILLA TEKEE JOS SE EI LÖYDÄ MUN LUO?? : D

Tänään sitten lähdettiin Kaisan kanssa Porvoon keskustaan ostelemaan uusia kenkiä, koska Kaisan kengästä lähti pohja irti. Tai no sillai puoliks. Oli ihan helvetin lämmin päivä, mutta koska alennusmyynnit, nii ostin KappAhlista ihanaisen villapaidan ((: Sille tulikin sitten käyttöä myöhemmin illalla kun käveltiin vielä kamppulan nesteelle ostamaan sipsejä! Oh ja siellä näimme Essin, joka kysyi että onko mulla vauva mukana xd siinä vaiheessa mulle tuli pienimuotoinen  hämmennys koska no, oltiin just about 5min puhuttu Kaisan kanssa siitä, miten joskus pienenä me ei tiietty, mitä tarkottaa jos joku on raskaana. No mutta sitten selvisi, että Essi tarkotti vauvalla superhero-Pontsoa joka no... on vielä aika vauva! Joku päivä sinne sitten näyttämään sitä (:


Pitemmittä puheitta nyt syvennyn Harry Pottereihin ! oh ma foooooos ma!

No comments:

Post a Comment