Wednesday, July 20, 2011

And nothin’ mattered anymore, I looked into the sky

Hoa tänään kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Lahdessa! Se on iha ihme mesta. Menin sinne bussilla, junalla ja ... seikkailulla! Venaillessani Kimbluskan saapumista istuin hetken äärimmäisen epämääräsillä portailla, joitten vieressä oli kyltti missä luki "Keskusta ->" ... hmm sain sitten tietää että keskusta oli about päinvastasella suunnalla ku mitä kyltti anto olettaa. Kusetuskaupunki.

Lahdessa on paljon mäkiä. Siel on varmaa tosi hauskaa mennä talvella ku kaikki on jäässä. Ha haa.
Lahdessa on myös paljon Hello Kittyjä. Kaikissa muodoissa -- rantapalloina, haarukoina, potkulautoina, palapeleinä, limsoina, mattoina, tyynyinä, leluina -- ihan missä tahansa muodossa. Erehdyksissäni sitten ostin Hello Kitty -limsaa koska se vainos mua. Se oli aivan järkyttävää. Hyi --- helvetti. hyi vittu. hyi. kuvottavaa. hyi. Siitä tuli mulle Hello Kitty -headache ja yritin kumota sen kahvilla, mutta se vaan pahens asiaa. No fun.

Harmi etten ottanu kameraa mukaan vaikka suunnittelinki sitä aamulla, ois ollu kiva vähän räpsiä kuvia sieltä! Ihan vaan senkin takia, että oli Kimin last day at 17-year-old :oo Sehän ois jo ihan sen takia pitäny ikuistaa.


-okae

No comments:

Post a Comment