Monday, July 11, 2011

I know you've noticed me, you and your middlefinger.

Oh ma, on mennytkin aikaa siitä kun viimeks tänne turisin! Olin nimittäin Kaisan kanssa vähän kiertelemässä suomenmaata, joten pieni tauko sallittaneeeeen (: Eli viimetorstaina me lähdettiin junalla kohti Alavieskaa, ja jäimme niinkin eksoottisessa paikassa kuin Ylivieskassa pois sitten melkein kuuden tunnin junamatkan jälkeen, joka olikin varsin hauska. No ei ollu. Siinä oli Tampereelta asti joku aika wasted pariskunta ja voi hyvänen aika ku niistä lähti ääntä. Varmaan tosi kiva mennä junassa lasten kanssa ku aikuiset huutaa siellä ja kiroilee... Joo what am I to say :D mutta muakin alkoi vituttaa tommonen touhu joten...
Alavieskaan päästyämme sitten otimme Kaisan kanssa asiaksemme kattoa Rambo trilogyn! Ekan niistä olinkin jo nähnyt joten tartti sitten enää kaksi kattoa. Siinä onnistuimme, yeah! Kävimme myös Alavieskan kylällä vähän tapaamassa mielenkiintoista alavieskalaisuutta -- tyhjyyttä, YEAH!

Lauantaina me sitten lähdettiin mun mummolaan, Ylivieskan toiselle puolelle, ehkä 50km päähän Nivalaan. Nivalassa ei sitten ollutkaan ketään muita kun mummu ja pappa, joten siellä oli aika boring.


Illalla sitten puolenyön aikaan lähdimme leffan jälkeen vielä käymään ulkona rannassa kävelemässä ja juttelimme siellä varmaan tunnin tai puoltoista jotain kamalan syvällisiä ja voi hyvänen aika, siitähän se sitten vasta kaikki alkoikin kun lähettiin kävelemään takasin päin. Meiän ohi ajo auto ja sieltä heilutettiin meille ja huudettiin jotain erittäin epämäärästä. No minä sitten kivasti vilkutin takasin ja sitten ku katottiin mihin se auto meni, niin se käänty heti meiän takana ympäri ja sitten tuli vähän niinkuin pakokauhu :____D u know. Se auto sitten ajo johonkin muualle ja me käveltiin vielä yhen koulun pihaan pyörätietä pitkin, tai niin oli suunnitelmissa, ku se auto tuli siihen pyörätielle meiän perään.
"Tuuttako meiän kaa tupakille?" kysyi muuan paidaton, porukan eniten wasted-ihminen, jonka nimeksi paljastui myöhemmin Ile.
No siihenhän me jäätiin sitten tupakalle niitten kanssa ja sitten meiän kanssa tuli siihen muuan herra siili ja herra kissa. Niistä tuli aika mukavia kohteita! Joku tunti me siinä oltiin pyörätiellä ja sitten lähettiin niitten luo kahville, ja siellä pyörähti mukavasti loppuilta ja aamu ja no, kymmenen aikaan me sitten tultiin takasin mummulaan ja pikainen hampaanpesu ja vaatteidenvaihto ja aamupalalle :D
Tätä tarinaa saa kuulla kaikki vielä pitkään! It's a promise. Sen verran mahtava päivä oli, tai no yö tai no ihan vittu sama :____D oisin voinu jäädä sinne asumaan (:Kun me selvittiin takasin Alavieskaan, niin siellä oli kauhea ukkonen jota me sitten oikein popcornien kanssa katsottiin ulkona. Helvetin hieno se oli, kauhee rankkasade ja jyrinää. Popparit sitte loppu ja me lähettiin siinä rankkasateessa kauppaan ostamaan lisää karkkia. Takasintullessa ei enää satanutkaan, joten vaatteet ehti vähän kuivahdella sitten.
Löysin Alavieskasta myös kivan karusellin jota oli vähän niinku pakko kokeilla iha nostalgianki vuoks. Ei menny sekää iha putkee...
Jossain vaiheessa me käytiin Nallikarissa Oulussa vähän kattomassa hiekkaa ja vettä. Se oli aika hieno paikka, ja senmukaisia on kuvatkin, luonnollisesti... ((:
Mutta näillä näppylöillä taidan siirtyä vahtimaan Pontsoa olohuoneen puolelle, nyt se nukkuu kivasti mun sylissäkin hm. Semmosta siis luvassa mm. koko loppukesälle........................

No comments:

Post a Comment