Monday, July 18, 2011

See the light

Nyt menee jo vähän paremmin ku viimepostauksessa! (: Eilinen yöchat med JENNIJOE teki hyvää! Oli vapauttavaa nauraa kaikille vanhoille jutuille, thank god ne on tosiaa vanhoi juttui :-----D

Eilen kävin ulkona joskus illalla kun aurinko oli jo vähän laskemassa. Mul oli tietenki kamera mukana, ja aattelin kerranki ottaa semmosen söpöstelykuvan tien vierestä löytämäni kaislaesiintymän kanssa! Idea oli hyvä, toteutus... No se kaisla ei halunnu lähtee irti. Ja tässä lopputulos! (:


Oli kuitenkin jotenkin hauskaa olla ulkona. I felt myself free. 
Ja joo, oon rakastunu tohon paitaan mikä mul on noissa kuvissa. Se on aivan ihana!! Ensinnäkin koska; raidallinen pitkähihainen. Ja toiseksee se on semmone kivan iso even for me! Eli pitkät hihat on tosiaa pitkät! Ja sit viel seki, et se on ohut, eli siin pystyy hyväl tuuril olee jopa tämmösil helteil (::: me likes.

Eilen tutkiskelin ankarasti uusia hyviä leffoja from internet, semmosia mitkä ois jotain missä jää sit miettii sitä leffaa pitkäks aikaa näkemisen jälkee. Vähä niinku American Beauty tai Donnie Darko. Löysin sitte Donnie Darkon arvostelujen perusteella viittauksia toiseen ohjaajaan, David Lynchiin. Kirjotin siltä pari (9) leffaa ylös ja tänään oli Liisan suuntana videovuokraamo! Sieltä löysinkin sitte tuskastuneisuuden ja epäonnistumisen tunnettuani Lynchin ohjaaman Mulholland Driven. En oo vielä ehtiny kattoo sitä, mut it should b his masterpiece. Joten ootan innolla iltaa.!

Ainiin ja hyvää synttäriäää Rofa!

Yritän muuten tässä taas vaihteeks ladata musaa kännykkään. It never works. Mul on liian vähä muistii in ma phone, se alkaa poistaa aiempii musii sielt sitä mukaa mitä laitan sinne uutta :D Ja muita sovelluksii ja kaikkii! NOKIA, U R DAMNED!!!

Nyt palaan Harry Potterin pariin ja ja ja... sodamasterin! Ah se masiina pelasti about mun elämän, jos mahdollista. Vähä ko Dobby (: Oj, se on maailman sulosin ja sympaattisin ja ah mikä ilmestys! En voi vieläkää uskoo et Dobby kuoli??! Okei oon tienny sen jo ehk 2 vuotta mut SILTI!

-okae

Ps: foo fighters -- what a lovely band! en saa korviani irti siitä :o

No comments:

Post a Comment