Friday, August 19, 2011

I'd like to be under the sea in an octopus's garden in the shade

Tänään me saatiin koulussa da haalarit. Tykkäsin niistä.

Äsken kävin mutsin kanssa Emäsalossa ajelemassa Pontso superheron kanssa. Tähän väliin sanon vaan sen verran, että mä rakastan merta. Siin ei oo mitään huonoo, muutaku se että se saastuu. Se saastuu koska ihmiset. Mä rakastan meren tuoksua, sitä miten meren rannalla aina tuulee, miten merta voi kattoo tuntikausia kyllästymättä. Sitä miten ajatukset selviytyy ku pääsee meren lähelle. Emäsalo on siis semmone kallioelämälaakso meren rannalla. Niinku muumeissa. Muumikallioita.

Rakastan sitä, miten meren luona kaikki on nii rauhallista. Koko muu elämä tuntuu pysähtyneen, ku on vaan minä, tuuli ja meri. Ja kaikki näyttää astetta kauniimmalta -- jopa paska.


Emäsalossa tykkään eniten siitä ku siellä on niin paljon kaikkia kiviä. Isoja ja pieniä. Kalliota. Musta on nii ihanaa juosta vedessä olevien kivien päällä. Ja kiivetä työllä ja tuskalla niitten isompien kivien päälle ja todeta etten uskalla tulla alas.


derp-koiraKaikki luonnon tekemä on niin tuhatsata kertaa hienompaa ku mikään ihmisen tekemä. Ikinä. On mun mielestä hienoo, että on tommosii railoja kallioissa ja just siihen railoon tulee just oikee kivi just siihen kohtaan missä se pysyy ja näyttää hienolta. Just se. Just se, ku kaikki luonnossa näyttää taideteokselta jos sitä kattoo tietystä suunnasta. Kaikki.
Tykkään myös siitä, miten rannalle huuhtoutuu vieraita esineitä. Niitä on niin ihana tutkii. Vähän niinku sieniä. Metsässä oli paljon sieniä. Rakastan sieniä. Tuun iloseks ku nään sieniä metsässä.

edit:: MAKKIS LÖYS MUN ELÄMÄN TÄRKEIMMÄN KAPPALEEN.


No comments:

Post a Comment