Sunday, August 21, 2011

Learn to Fly

Tää lauantai on tuntunu tosi pitkältä. Niinku viikolta. En tiiä johtuuko se siitä, että kerranki tein oikeesti jotain vai siitä, et heräsin jo yheksältä. Seittemän tunnin yöunien jälkee. Pirteenä. Tiistaina meen kampaajalle ja leikkaan samanlaiset hiukset ku mulla oli tasan vuos sitten. Kykenevät voi stalkata facebookista tai galleriasta kyseistä hiuslajia, muut joutuvat odottamaan kuvia.

Kävin siis Eemilillä, ja olin siellä ehkä 4 tuntia. Kitarointia, Pasilaa ja mystisen kajaalin CSI-tutkintaa. Mystisen kajaalin CSI-tutkinta siis oli seuraavanlainen: Eemilin fiilishuoneen lattialta löyty sininen pullon näkönen esine, jossa oli toisessa päässä jotain ruskeeta. Eemil luuli et se on joku pommi tai huumeita. Vähintään. Mä katoin sitä puol minuuttia ja totesin että se on tosi loppuunpalanu ruskee kajaali. Me kysyttiin kaikilta mahollisilta ihmisiltä et onks se niitten, mutta kukaan ei myöntäny. Paitsi viimisenä, Eemilin mutsi. Se myöns käyttävänsä ruskeeta kajaalia mutta kiisti kierineensä fiilishuoneen lattialla yksin kajaalin kanssa. Näin mystisen kajaalin CSI-tutkinta jäi vielä auki. Toivottavasti syyllinen saadaan kiinni! Koska sinänsä asia on aika creepy.


Kävimme vuokraamassa pari leffaa Makuunista mutsin kanssa. Main St, Dog Pound, Water for Elephants ja Rango. Tähän mennessä oon kattonu Main St:n ja Dog Pound pyörii taustalla. M S oli aika lame. Siinä ei oikeestaan tapahtunu mitään. Mummo on myymässä taloa muttei uskalla koska on asunut siinä koko ikänsä ja on kiintynyt siihen, vuokraa isoa varastoa johon tulee gangstereita säilömään ongelmajätettä ja mummon ylisuojeleva sukulaistyttö raivostuu. Siinä leffassa ei oikeesti tapahtunu ei niin yhtään mitään.
Dog Pound sen sijaan on hyvä. Siinä kolme jätkää on joutunu vankilaan ja sitten ne riehuu siellä. Vankilaleffat on mun mieleen. Ne jotenki iskee, aina. Avain pakoon ja Vihreä Maili. Ehkä historian nerokkaimmat leffat. Molemmat vankilaleffoja. Toisessa Morgan Freeman ja toisessa Tom Hanks. Jos noitten väliltä pitäis valita niin -- en osais. En pysty. Rakastan molempia.


Söin tänään itsetehtyä pizzaa. Pitkästä aikaa. Se ei ollut niin hyvää ku muistin. Ehkä en enää osaa täyttää sitä. Kinkkua ja herkkusieniä. Jotain jäi puuttumaan, mitä? En tiedä. Join myös lasipullosta pitkään pitkään pitkään aikaan coca-colaa. Se oli hyvää.

Musta on tuntunu tosi paskalta tänää. En tiiä miks, en osaa selittää. Tekis mieli vaa ... lentää. Olla lintu. Levittää siivet ja kattoo asioita toisesta perspektiivistä. Se ois hienoa. En pysty enää itkemää. En oo pystyny itkee moneen kuukautee. En enää oikeestaan tunne mitään. En mitää pieniä tunteita. Paitsi hetkittäin oon ilonen ja nauran, mut se ei kestä kauaa -- puol tuntii ja oon taas tämmöne. Miksi? Oon toistanu tota sanaa niin monta kertaa tänää. Miksi? Miks näin tapahtuu, miten, miksi?

Löysin tänään yhen kaverin itsemurhaviestin minkä se oli kirjottanu puol vuotta sitten. Se on vielä elossa. Oli pelottavaa lukee sitä. Tuli semmonen ... mitätön olo.

2 comments:

  1. Kato toi Pako Alcatrazista, siin on Clint Eastwood ja se on semmone vankilapako leffa 8)

    ReplyDelete
  2. uuu pitää check! C: jos muistan :o aika vaikea nimi muistettavaksi mutta... I MUST REMEMBER >:o :)

    ReplyDelete