Sunday, August 7, 2011

There's 52 ways to murder anyone

Uuuuu eilen oli Marky Ramone's Blitzkrieg @ Nosturi! ((: HOW COOL IS THAT! no voin sanoo että ihan vitun cool. Olin siellä tietenki w/ Eemil ajjaja.... se yleisö oli jotenki nii mahtava. Tai siis ku se oli messis. YLEISÖ OLI MESSIS. Siel niinku porukkaa nostettii muitte ylle ja sit ne meni siel yleisö pääl selällää sillee ÄHÄHÄHÄ EAT MY SHORTS tyylii!! I wish että oisin itekki menny sinne vaa mukaa -- koska... se ois ollu elämys.! Vähintää. Mutta totesin sitte että ihan turha hyppää siit korokkeelt niitte päälle ku kukaa ei ota vastaa xd.. ... .


Mutta! Lämppärit -- The Duplo!..... ihan paska. ihan vitun perseestä. se laulaja oli niin paska. se....... ei. ei iskeny. paskaa. Ja sitten oli vielä tämä Joey Luumäki & Tappajatomaatit. Se oli ihan jees. Ainaki Duploxie jälkee.

Itse Marky Ramone's Blitzkrieg... oli ihan vitun hieno. Tai ainaki... mä jotenki rakastuin siihe laulajaan. Michale Graves. Ah. Mikä ääni. Plus punaset converset = propseja ropisee... paljon! : D Tänään oon vähän stalkannu kyseistä ihmishenkeä wikipediasta ja youtubesta ja... totesin että se ihan tosiaa osaa laulaa ja VOILUOJA! Misfits on korottanu kättään mun musiikillisilla portailla! Check tämä ultimate song ---- lyrics n voice by Michale Graves!!!1!

Harmi etten ottanu kameraa mukaan tonne.. tai no ei sinänsä koska en ois varmaa kuvannu paljoa koska PARTYHARD! muttamuttamutta google voi vähän virkistää tätäkin postausta kuvillaan ( :

No comments:

Post a Comment