Friday, October 28, 2011

Joku oli lottovoittaja

no jos kirjotan tänäänkin niin tuskin siitä mitään haittaa on. tää oli jotenki fail-täyteine päivä. vedin aamulla kivat turkoosit tennarit jalkaan, koulussa huomaan et pontso da superhero on purru nauhat iha silpuks. toinen oli neljäs osas, ainaki. asd. ja äsken kun mutsi tuli himaan nii se toi mulle mäkkisafkaa. eli. herkkulakko mit :D:D:D okei alotan uudestaa marraskuun alust. höh !! HÖH :D:D:D

ja koska oon autopuolella, ja koska on lokakuun loppu, niin me tehtiin ihan vitusti renkaanvaihtoja. vaihoin nean kanssa ööö kahen tai kolmen auton renkaat? ja sitten pestiin renkaita rengaspesukoneella, painepesurilla, roudattiin niitä varastoon nokkakärryillä ja...
niin ne nokkakärryt. ja pakettiauton renkaat. ne painaa siis about jotai 30kg kpl ja ku niit on neljä päällekkäi, nii se painaa aika vitusti. jotai sata kiloo. sit mut laitettii työntää niit nokkakärryi, mut emmä saanu niit nostettuu ylös kunnol, ettääää tarvin siihen apua ja sit ku pääsin liikkeelle nii se rämähti koht takas maahan, ja sit hyppäsin koko painol niitten kahvojen päälle ja sit ne renkaat kaatu kaikki mun päälle. nauroin vedet silmis siel ja olin iha jumis, porukka vaa käveli ohi :D jalat ja oikee käsi otti vähä osumaa, nii ny sit JOMOTTAAAA :c en pysty tekee periaattees mitää oikeel kädel .__.

okei nyt ryhdistäydyn, laitan eka yhen biisin mitä oon kuunnellu varmaan sata kertaa tässä viimepäivinä, sen lyrics koska ne on kauniit, ja sitten vielä muutaman kertakäyttökameralla otetun kuvan, ja ja ja sitten vielä pari järkkärillä otettua kuvaa. syyslomalta.


Tänä aamuna oli taas pakkasta
Illaksi luvataan sadetta
Joku oli lottovoittaja
Eilinen tuli uudestaan
Onko meillä oikeus onneen
Mutta mistä sitä voikaan ostaa
Joku meitä tietää paremmin
Joku meistä tuntee toiveesi
Infrapunaliitos yhdistää
Minua ja muuta maailmaa
Sivulause antoi sisällön
Setä osti uuden jäätelön
Tämä tie on vaarallinen tie
Mutta kuka sen voi aavistaa
Kuka olikaan kullanarvoinen
Kuka oikein olikaan olikaan

Minun kädessä - Paha hedelmä
Mun sydämessä - Paha hedelmä
Puhdista tulella - Paha hedelmä
Kipu on ystävä - Paha hedelmä

ja sitten vielä pitää sanoa että TONI WIRTANEN hyvänen aika! siis sehän on ollut varsin suloinen!! :o oon muute menossa 2.12. Vierumäelle check apulantaa! anyone else? (: klik!


No comments:

Post a Comment