Friday, October 14, 2011

Zero The Controls

Loma! Jee. Kaikki on sanonu et oon loman tarpeessa -- indeed, ne on oikeessa!

Ok lomasuunnitelmat; kavereita, roadtrippin' ja maybe mummola! Eli tän päivän oon himas ja huomen aamul lähen matkaa kohti Järvenpäätä kitaran, laukun ja toisen laukun kanssa. Toivottavasti rahat riittää xd Maanantaina tai tiistaina lähen sitten kohti Evijärveä, ja sieltä matkani jatkuu keskiviikkona tai torstaina Ylivieskaan. Sieltä voin sitte valita että meenkö Nivalaan mummolaa vai Alavieskaa... ööö.. ok voin mennä Alavieskaa vast perjantaina. Siellä asuu Kaisa.

Tänää oon aaaivan yksin himassa. Tää on melko outoa. Ei oo ees koiraa. Koira on hoidossa. Ku mutsi lähti Tampereelle työkeikalle ja se tulee vast huomen takas. Sanoin sille et lähen tänää Alavieskaa..... NIINHÄN SE MENEEKI. Ja mun veli on Nivalassa viikonlopun. Eli koska meil on KÄTY nii aattelin käyttää sen hyödyks ja... luvas on todella hc_elokuvatuokio! Yksin. That's right, kids. Mul on ainaki kolme leffaa kattomatta ja sen lisäks viel 8 jaksoo CSI: NY ja kokonainen Frendien toka tuottis. Että ajan saan kulumaan, that's for sure.

Pääsimme tänään ajoissa kotiin. Okei tuntia aiemmin. Minä ja Nea. Korjattiin koko päivä Nean mopoautoa. Tai no istuttiin vieressä enimmäksee ja katottiin ku akkulaturi oli päällä. Jännää. Tänään haalarit jätettiin koululle pesuun! Mul on ollu jo kauan operaatio ota-kuva-while-wearin'-a-haalari mut en oo päässy siin viel ajatust pidemmälle. Ehk loman jälkee!

Voisin siivota. Kiva auringonpaiste, tulee ilonen ja pirtee fiilis. Vois mennä uloski. Ihana syksy. Rakastan.


Tää postaus ilman kuvia, koska ens postauksessa... niitä riittää! Nyt ----- ADIOS♥!

No comments:

Post a Comment