Tuesday, November 15, 2011

Generation X

Mun viimenen viikko 15-vuotiaana on alkanu. Tavallaan ihan normaalia, mutta. Koska oon viimestä kertaa 15 enää ikinä, niin otan täst kaiken irti. Eilenki söin pilaantunutta makkaraa.

Lauantain Lahtireissu oli jees! Oli kiva nähä Kimii pitkäst aikaa, ja opin samalla Jumalasta paljon uutta :D Siellä puhuttiin jotenki tosi ymmärrettävästi, että jopa mä tajusin about jotain. Toisaalta meinasin revetä huutonauruun muutaman kerran, ku kaikki oli siellä niin tosissaan ja ... Ainaki kaikkien niitten rukoilkaamme-hetkien aikana.Mitähän muuta kaikkea on tapahtunut.. NIIIN tänään mietimme Nean kanssa koko päivän aamupuurosta asti (eli 8:45) että pureskellaanko puuroa. Sain mm. tämmösiä vastauksia: "Riippuu mitä puuroa", "Jos se on sitkeää", "Juu u samalla tavalla ku perunamuusia 8D", "Kyllä, mutta se ei ole välttämätöntä u_u", sen lisäks puuronsyöntiä verrattiin jogurttiin, hyytelöön, porkkanasosekeittoon ja kiisseliin. Ruokia, joita kukaan ei osaa selittää miten ne syödään. MITÄ VITTUA. Eli sitten kysyin miten jogurttia syödään, sain vastaukseksi ensin "sitä niellään mut ei juua tiiäkkö." no en tienny. seurauksena kyseinen henkilö vähän flippas ja : "NO VITTU MENE JA SYÖ JA KATO MITEN ELIMISTÖSI SEN SYÖ, NE ON NE VAISTOT" :--------DD hahaha. Ryhmänvalvojamme sanoi että juotavaa jogurttia voi juoda. Tavallisesta se ei ollut varma. Sen lisäksi sain jogurtti- ja puuroaiheesta vastauksia "sillee mussuttamalla" ja "kyl mä vähän ainaki sitä mässään"

Eli jos teillä on mitään MITÄÄN hajua miten (kaura)puuroa, perunamuussia, jogurttia, porkkanasosekeittoa, hyytelöä tai kiisseliä syödään, nii laittakaa kommentteihin tai johonki :D ! Pureskeletteko te puuroa.Okei nää kuvat vaatii ehk vähä selitystä. Nea otti ton ylemmän kuvan joskus about kuukaus sitten jo, ku riehuin renkaitten kanssa, jäin niitten alle ja kasasin niitä about neljä kertaa yhä uudestaan ja uudestaan. Siitä on postauskin täällä.

Alemmas kuvas meil on hitsauslasit päässä. Ja me imitoidaan Petri Nygårdia. Riittikö? Lisäks huomioikaa mun päänmuoto, leukani forever alone- koostumus ja noissa mun laseissa olevat kulmakarvat. Nea näyttää lähinnä kyborgihipiltä.

No comments:

Post a Comment