Thursday, November 17, 2011

Vad två öron klarar

Mul tuli nyt heti tähä aamuun tämmönen postausfiilis. Kirjotetaa ny sitte.
Eli siis oon kuunnellu eilisen illan ja tän aamun nyt bändiä called Kent! Se on ihana c: Ruotsi kuulostaa niin suloselta. Haluisin osata sitä paremmin. Miksen opiskellu yläasteella? Amikses ei enää tuu ku yks opintoviikko ruotsii, nii en siel varmaa opi mitää uutta. Enkä haluu puhuu pelkästää autoista... Katoin pari viikkoo sit kansalaisopistosta et voisinko alottaa tammikuus siel englannin ja ruotsin, mut sit ruotsinkurssit oli sillee englannin kaa päällekkäi tai sit joskus keskel päivää .___. kuka lähtee kesken töitten opiskelemaa ruotsia?
Kolmen päivän ajan mul on ollu ruotsinpuhumishimo, mutten kehtaa koska en osaa sanoo mitää muuta ku ja vill ha tai sitte jotai tack... :D hah.

Eilen oli vitu mielenkiintone päivä, mua vitutti ihan suunnattomasti koko päivän, ja sit jäin koulun jälkee viel tunniks venaa Eemilii et meen niille sit. Ja maksoin itteni kipeeks siit matkast niille, 6,20e ja n.7km?!?!!? Jumalauta. Mut nii, kaupunkii päästyämme meiä piti ehtii toiseen bussiin, ja mun piti ehtii nostaa käteistä koska aattelin että tässä kuussa mä alan säästää rahaa, et laitan joka kuukaus parikymppii sivuu. Mutta............. Juoksimme kohti ottomaattia, sit pakettiauto meinaa peruuttaa meiän päälle jostai pimeeltä kujalta, suojatielt tulee pyörätuolimummo meiä eteen matelee ja sen lihava ystävä valtaa koko tien, ottomaateille oli jonoa, eikä mun tilillä ollu sitten katetta.

Tähän postaukseen ei nyt tule kuvia. Lähden kohta kouluun, meillä on koko päivä hallia.
Ja unohan aina ottaa mun antibiootit, nytki muistan varmaa hädintuskin ku nousen täst koneelta... Aamun lisäks niit pitäis ottaa koulussa yheltä, ja himassa joskus seittemältä. Eilen otin koulus kahelta ja himas sit taas PUOL YHELTÄTOISTA.

Tekee mieli sanoa tähän lopetukseks haters gonna hate, koska mul on se kävelytyyli videoitunu silmiin.. Nään sitä jokapuolel ja kävelen varmaa itekki sillee. Mut loppu ei tuu ihan vielä, sanon vaa sen et TIIÄN ET MUST PUHUTAA PASKAA ja sitä puhuu ihmiset joille en oo ikin ees sanonu moi :D:DDD hahaha en voi ku nauraa

 Tuli täs mielee iha offtopicina et miks melodiaa ei voi kirjottaa? Mul soi pääs yks melodia jonka oon varmasti kuullu jossai mut araarrNYT! Haters gonna hate :-------)edit// keksin sen melodian! se oli tästä kipaleesta.... <>DFIS

No comments:

Post a Comment