Thursday, February 2, 2012

1 Trillion Dollar$

Sain Matiaalta haasteen. Se menee näin: Kerro mitkä viisi asiaa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggajaa.

eli.. asiaan!

1.
Haluaisin ostaa metsää. Luontoa. Sitten antaisin sen vain olla. En tekisi sille mitään. Se olisi yhtä natural kuin Neitsyt Maria.2.
Sen jälkeen kun olisin pelastanut maailman, tahtoisin auttaa köyhiä ja lahjoittaa heille niin paljon rahaa, että ne pystyis aloittaa elämän niinkuin keskivertokansalaiset.3.
Kolmanneksi... Tää on tosi vaikee jo. Mitähän keksin vielä näihin loppuihin.. Hmm no tuota. Haluaisin ostaa jonkun eläimen.. Tai miksei samantien vaikka eläintarhan! Kun rahastahan ei ole pulaa. Joo, eläintarhan, jossa olisi uhanalaisia eläimiä, ja elvyttäisin niiden kannan!


4.
Haluaisin tehdä itselleni jotain. Rastat.


5.
Ja viimeisenä... Mä tahtoisin ostaa suklaapatukan. Suklaapatukan, jota en ole ikinä maistanut. Suklaapatukan, jota kaikki kehuvat maailman parhaaksi suklaapatukaksi. Kit-Katin.


Musta tuntuu että olen hippi :c ei se mitään, ihan ok. 

Ja siitä tästä pääsemmekin sitten tämän haasteen eteenpäin jaossa.. Viis ihmistä.. En tunne niin montaa D::

No..... Ensinnäkin Petu. Ja sitten Kaisa. Aija. Roope. Taija! 

2 comments:

 1. kit-kat muuten on tosi hyvää ;__; siitä tulee kauhee nostalgine olo ku mummu aina ostaa niitä meille~ nykyään kyllä harvemmin ku ei tuu käytyy nii usein siel /:

  ReplyDelete
 2. Mutta.. jos sinä saat kaikki maailman rahat, niin eihän kenelläkään muulla maailmassa ole sitten enään rahaa eikä näin ole köyhiä tai ainakaan "keskivertokansalainen" -käsitystä. Olisi vain rahattomat ja öky-sinä. Tarkoitatko sinä sitten siis että rahoitat jokaisen maan kansalaisen?

  Ja miten sinä uhanalaisten eläinten kannat elvyttäisit, kun siihenhän eläintarhat kokoajan ovat pyrkineet vuosikymmenien ajan? Mitä siis sinä tekisit toisin, että esimerkiksi isopandat kiinnostuisivat enemmän seksistä ja näin saisivat enemmän jälkeläisiä?

  Päädyin selailemaan blogiasi, ja jo tämä ensimmäinen merkintäsi herätti hieman epäselviä kysymyksiä.

  Terveisin; tuttusi ala-asteelta, mutta toistaiseksi piiloudun 'Firo' -nimimerkin taakse.
  Elikkä, T. Firo

  ReplyDelete