Thursday, February 9, 2012

History Lesson

Sain taas haasteen! Kaisalta.

IDEANA SIIS ON SE ETTÄ SAAT 11 KYSYMYSTÄ JOIHIN VASTAAT JA KUN OOT VASTANNU HAASTAT 11 IHMISTÄ JA ANNAT HEILLE 11 UUTTA KYSYMYSTÄ.

1. Pidäks nykysestä opiskelu-/työpaikastasi?
En. En yhtään. Ei vois olla vähempää jotain, mikä on mun juttu. Siis.. En haluu oppia autoista ja niiden moottoreista ja sisuksista mitään, kun tiedän että vaikka kuinka paljon opettajamme sanoo että niistä tehdään mahdollisimman päästöttömiä, niin VITTU KUUS MILJARDIA AUTOA on aika paljon päästöjä. Ne tuhoaa luontoa, ja mä tahdon vain pelastaa sen. Ei se onnistu tossa koulussa. Sen takia menenkin tänään opolle puhumaan asiasta!
2. Mitä mieltä oot suomalaisista sanonnoista?
XD siis.. nehän on ihan vittumaisia! Ärsyttää kun ensin miettii aina että mitähän tämäkin taas tarkoittaa JA SITTEN KÄY NIIN VITUN IRONISESTI ETTÄ SE SANONTA TAPAHTUU ja ..... vittu :D Olen sitä mieltä, että ne on ärsyttävästi aina oikeassa. Kuvainnollisesti tai ei :0 Haluan tavata ihmiset jotka on keksineet ne.
3. Millaiset tekstit koskettaa eniten?
Semmoiset mitkä pystyy käsittää monella eri tavalla. Ja joita jää miettimään jälkeenpäin. Mystiset.
4. Mikä on tärkein asia elämässä? Elämisen kannalta
Todennäköisesti se, että haluaa elää. Jos ei halua jotain, niin aika epätodennäköisesti se sitten tapahtuu.
5. Onko asiaa jota et tekis kuolemankaan uhalla? Jos on, mikä?
Hmm.. Yritin just miettiä jotain eläintentappoa.. Toisaalta se ois mielenkiintoista kokeilla miltä se tuntuu kun on tappanu jonkun. Se syyllisyydentunto. Haluisin tuntee sen. Mutta... Joudun ehkä vastaamaan tähän että tekisin mitä tahansa :e
6. Millaset asiat ihmisissä herättää aina mielenkiinnon?
Jos näyttää vähän erilaiselta. Tai sitten jos puhuu murteilla tai jotain muuta, mikä erottaa massasta. Ihan vaikka se että jos on tosi laiha tai tosi lihava. Tykkään katsella myös ihan normaaleita ihmisiä. Sellaisia, keihin suurin osa ei kiinnitä mitään huomiota.
7. Mitä pelkäät eniten?
Varmaan pimeää. KIITTI VAAN KAZ, SINUN SYYTÄ ETTÄ.. joo siis meidän talo pimeällä. Hyyyh kauhea. Vihaan tota peiliä eteiskäytävän päässä ja sitä että sen ohi on mentävä aina kun menee johonkin ja sitä että sen takana on pimeä keittiö vasemmalla ja oikealla vielä pimeämpi olohuone D: Pelkään tätä taloa. Pimeää, mörköjä. Apua ja sitä, että karma on olemassa. Että kohta se alkaa rankaista minua.
8. Ootko allerginen jollekin?
Maidolle :c en voi juoda _mitään_ maitoa. En niinkuin laktoositontakaan. Tai no en ole kokeillut sitä laktaasipillereitten kanssa, jotka sain vasta äskettäin! Yritin siirtyä soijamaitoon, mutta... Se oli niin hirveää etten pystynyt :(
9. Millanen olit 5 vuotta sitte?'
Voi ei... Minä 11-vuotiaana... XDDD Ok persoonaltani olin kaikkitietävä paska kusipää, jolla ei ollut ystäviä. Isäni oli paras ystäväni ja keskustelin hänen kanssaan avaruudesta ja katsoimme avaraa luontoa yhdessä. Yritin luoda kokkiuraa itselleni. Se sortui siihen etten ikinä tehnyt muuta kuin salaattia. Hmmmmm.. En oikein puhunut äidilleni. Minulla oli pitkät luonnolliset hiukset joita pidin aina ponnarilla koska äiti pakotti. Olin myös lihava, pinnallinen ihminen joka yritti sulautua massaan. Salaa kuuntelin silti samaa musiikkia kuin isi, koska isi on cool!


10. Uskoks mihinkään yliluonnolliseen?
Uskon. Lähinnä kaikkeen mahdolliseen, uskon että mikä tahansa on mahdollista. Mutta sitä ei välttämättä tarvitse tietää. On aika rankkaa miettiä mihin uskoo. Koska en tavallaan tiedä itsekkään.
11. Onko sulla jotain mitä haluaisit mulle sanoa?
On. Pidän sinusta ja haluaisin nähdä sinut! Sen lisäksi sinulla on tyttömäinen ääni, jota minä en omaa. =(! Ps. Kai pysyit tänään koulussa koko päivän?

Ja nyt haastan...
Suhinalempi
VILAM .
Alisa. en tiedä kirjoitetaanko sinut kahdella iillä.
Taija
Petu
Nabopo :o
Linda
Pinja
Amanda
en tiedä muita ;_;

Kysymykset:

1. Mikä on ollut kuluneen vuoden kohokohta tähän asti?
2. Mikä on lempieläimesi?
3. Onko olemassa ihmistä, kenet tahtoisit tavata? Kuka?
4. Mitä TV-sarjoja seuraat?
5. Millainen yöasu sinulla on?
6. Onko kiire johonkin, mutta jäit koneelle?
7. Olisitko valmis muuttamaan kotoa lyhyellä varoitusajalla toiselle puolelle Suomea?
8. Onko jotain ajokortteja? Mitä kaikkia?
9. Miten vanha olet..............
10. Millainen olit 10-vuotiaana?
11. Mitä teet yleensä tietokoneella ollessasi?

1 comment:

  1. kyllä! kiltisti oon tälläkin hetkellä koulussa tosin en kyllä tee mitään..........

    ReplyDelete