Saturday, February 25, 2012

Rakkaus on pieninä kiteinä päivien harmaissa kolkissa

Hiihtoloma tavallaan loppui tänään. Tai nyt. On ollut tähän mennessä suht monipuolista.

Kerron kaiken nyt lyhyesti:

Perjantaina lähdin venemessuilta suoraan Evijärvelle, Jolian luo. Tapasin Seinäjoella sitten Tommin ja jatkoimme samaa matkaa Kauhavalle, määränpäähämme. Katsoimme typerää Country bears -elokuvaa.
Lauantaina joukkoomme liittyi Maia, Juuso-Petteri Michael ja Hilla. Meitä oli kuusi. Minä otin ennen jokaista ateriaa kaksi laktaasikapselia, yhteensä neljä. Siinä joskus iltaviiden tai kuuden aikaan lyyhistyin vain Julian keittiönlattialle, enkä pystynyt liikkumaan mihinkään varmaan tuntiin. Kuulin kaiken. Oliko tämä koomaa? No anyways, olin juuri laittanut pitsan uuniin, ja sitten kuulin kun ystäväni söivät sen pitsan. Ostimme lauantaina myös Tommin ja Julian kanssa ystäväkirjat, ja täyttelimme niitä innolla.
Sunnuntaina porukkamme alkoi taas valua omille tahoilleen, kävimme Julian kivan äidin kanssa viemässä Tommin Vaasaan, ja ostin hienon villapaidan sieltä sitten.
Maanantaina kävin Evijärven koulussa.. Sillä on joku pitkä nimi. Evijärven keski- ja yhteiskoulu ja lukio? En muista. Joku sellainen. Olin Maian luokalla. Maanantai oli ensimmäinen päivä kun remonttimies ilmestyi repimään tapetteja yläaulasta. (Eli juuri siitä yhden oven takaa missä me nukuimme)
Tiistaina Julialla oli hammaslääkäri, jonka jälkeen lähdimme veljensä Jessen kanssa ajeleman Kurejoelle, tutustumaan kouluuni. Se oli kivaa. Paluumatkalla Julia vain huusi pysäyttämään auton ja sanoi menevänsä oksentamaan. Katselin häntä sitten takaikkunasta, kun näin että hän vain lyyhistyi maahan. Kaksi rekkaa pysähtyi meidän taakse. Ostimme Julialle Pringleseitä. Pyörtyminen johtui siitä, että Julia hölm laihduttaa olemalla syömättä.
Keskiviikkona tulin kotiin, aloitin katsomaan Skinssin ekaa tuotantokautta. Sain ne Julialta lainaan.
Torstaina olin vain kotona. Katsoin Skinssin ekan, ja tokan tuotantokauden loppuun. En ollut koneella suht ollenkaan.
Perjantaina katsoin jakson Housen ekasta tuotantokaudesta, ja aloin tehdä kaulaliinaa. Sellaista keltavalkotummanharmaamustaraidallista. Sain sitä tehtyä jo jotain 30cm. Kohta loppuu langat.. Kävin myös keikalla! Äidin kanssa. Breakneck, Game Leftover ja Madcraft. Oli kivaa.
No comments:

Post a Comment