Friday, March 23, 2012

I know the sun will get through, you gotta let it reach you

Mä sain mun neuleen valmiiksi toissapäivänä. Nyt on kauheen tyhjä olo, koska en muista enää että mitä tein ennen ku alotin tekee sitä. Neuloin vaan koko ajan. Nyt kuitenkin olen tehnyt paljon ruokaa.. kasvisruokaa! Ja lukenut kirjaa, joka maksoi antikvariaatissa pari kuukautta sitten vain 8e :o!
Ja äsken, juuri äsken, ehkä 20 minuuttia sitten, kävin ulkona kera uusien säihkyvien valkoisten conversejeni ja kamerani kanssa! Tajusin juuri että annoin kameralleni nimen. En vain muista sitä enää XD tässä syy miksen nimeä tavaroita....................... Olkoon hän nyt sitten Roshumba, Roshumba-puhelimeni kaima.

Tänään oli vapaapäivä koulusta. Tein päivällä punajuuri-borssikeittoa ja siitä tuli hyvää! Syön sitä varmaan koko viikonlopun, sitä tuli vahingossa 2 litraa :D:D
Eilen koulussa oli kivaa, kirjoitimme paljon koneella kaikkia aineita ja raportteja yms! Ympäristötiedon tunnilla kirjotettiin energianlähteiden hyödyistä ja haitoista, ja sitten tuli kauhea kirjoitustulvainspiraatio ja kirjoitin vain putkeen koko tunnin! Sitten heti perään oli äikäntunti jossa me viimeisteltiin raportti venemessuista, jotka ei kiinnostanut mua yhtään. Onneksi sekin raportti oli kauheen kiva tehdä ja sain sen alle puolessa tunnissa sitten valmiiksi, koska tehtiinhän me sitä jo viimeviikolla :o Pääsin sitten viikonlopunviettoon joskus puol kahelta ja tulin kotiin tekemään kesäkurpitsa-feta-tomaattipaistosta! Siitäkin tuli hyvää.

Öääöääöä sitten illalla kamppailin varmaan 2 tuntia kuvanmuokkausohjelmien kanssa koska halusin tosta neulekuvasta hienon koska inspiraatio oli kiusoitellu mua jo kaksi päivää....!

ps likaantukaa kengät, likaantukaa!

No comments:

Post a Comment