Thursday, May 24, 2012

Ja tulee aika, tulee aika juosta.

Tosiaan oon ny ollu tasan viikon töissä, työsopimus allekirjotettuna ja verokortti postissa! Jesjes, raha virtaa viinan tavoin! Parasta on ollut pieni vasikka Jack, joka syntyi viimeviikon keskiviikko-torstai välisenä yönä! Voi että, se painoi 36kg seuraavana aamuna ja sen karva oli maailman pehmeintä ikinä! Ja ne huterat jalat, joille se välttämättä halus nousta itse ilman apua, en oo ehkä ikinä nähnyt mitään niin suloista ;_;

Unohdin kameran piuhan tietokoneeseen kotiin, niin että äiti lähettää sen postissa aivan näillä hetkillä.. saan sen huomenna tai ens viikolla! Toivotaan että huomenna, koska palan halusta olla kuolematta tylsyyteen ja muokata vaikka kuvia XD oon ottanut varmaan miljoona kuvaa itsestäni. En keksi mitään muutakaan. Ja herranjumala tuolla jokinotkon toisella puolella on ihana peltotasanne. Se on yöllä ihan mahtava. Parasta tässä maailmassa. Kun se täyttyy usvasta, ja se yksinäinen puu peltojen keskellä. AAAA parasta.

On ilmoja pidelly, joka päivä ollu enemmän ku +20, ja oon palanu mm. naamasta ja vasemmasta käsivarresta, pohkeista, niskasta ja rintakehästä. JESJES! Enkä vieläkään muista laittaa aamulla aurinkorasvaa. Ehkä huomenna?
Mul on huutava nälkä koko ajan, vaatteissa ruusunpiikkejä ja käsiä polttelee vieläkin nokkoset. Tää on kesän merkki ja oon ilosempi ku ikinä.

1 comment: