Monday, June 25, 2012

Cloudberry Donhoe on juuri kirjautunut sisään. Cloudberry Donhoe sanoo: lutka

Kesäkuu, tämä kesän rietas aloitus. Jo pelkästään kesäkuun nimessä mainitaan kesä. Kesä. Se on nyt.
Paitsi että kesäkuu loppuu tällä viikolla. Ja oon ollut alle viikon kotona, yhteensä. Tarkalleen ottaen, neljä päivää. Kerron nyt vähän niistä kaikista muista päivistä, koska, that's what teenagers do.

Olin provinssirockissa tommin julian miksun merin maian juuson ja janin kanssa. Hei jani. Hei te muutkin. Oikeestaan olin pelkästään tommin ja julian kanssa. Me oltiin a gang. Jengi. Sellane. Näin Billy Talentin livenä, ei herranjumala. Ja Gaslight Anthemin. Ei herranjumala. Loppuja en jaksa luetella.

Kävin Tuurissa, hei vitun paha pitsa.

Kävin myös Vaasassa, hei 0,75€ ostamani ruma hieno takki.

Kävin Powerparkissa x2, hei.

En mä jaksa listata tällaista XD paska. Otin neljä filmiä kuvia, ja neljäs valokuva-albumini on neljäsosan täydempänä. Oikeestaan se on jo yli puolessavälissä. Ostin 7 levyä, ja mulla jäi rahaa toukokuun työnteosta tilille semmoinen suunnilleen 22€. Ja keskiviikkona lähden Tukholmaan  äitin kanssa, ja lauantaina on pride. VITTU............................ No äiti maksaa. Kävelen. Pihtaan.

Ainiin olihan tässä juhannuskin. Koska kaikki muut oli humalassa, minä vain näytin humalaiselta. Vähän osviittaa juuri ulospäästämästäni ilmauksesta ovat seuraavat kuvat.. en haluu nähdä näitä enää ikinä XDJa koska tiedän, että te kaikki rakastatte tommista otettuja kuvia, niin täältä pesee
Niin ja, piti sanoa myös että olen kahmaissut kainalooni tytöntyllerön! Pahaa-aavistamattoman sellaisen. Tui hälle.
~

3 comments:

  1. Sua oottelee haaste mun blogissa (----:

    http://in-the-world-taija.blogspot.fi/2012/06/tallane-haastehommeliini.html

    ReplyDelete