Tuesday, July 31, 2012

Days Go By

Kävin tosiaa äitin kaa Tallinnassa yhen yön reissun tarkotuksena käyä check Red Hot Chili Peppers. Keikka oli vitun hyvä, ja voisin oikeastaan.. en oikeen tiiä. Pros n cons.

+ mies joka myi paitoja                                               - en oo ikinä joutunu ennen oottaa ambulanssin 
+ porukka joka huusi Edgar-ystäväänsä ennen                    ulkopuolella enkä ikinä enää haluukkaan.
keikkaa ja myöhemmin puolet yleisöstä huusi Edgaria.          - en oo pitkään aikaan itkeny näin paljoo
+ se ihana mies joka oikeasti teki mun päivän sitten           - virolaiset ei osannukkaa suomee
ihan lopussa. se pitkähiuksinen hassu joka soitti ilma-          - Edgar ei ikinä löytyny ja keikan ajan sato
kitaraa sateenvarjoonsa. rakastan sitä.                                   melkein koko ajan vettä

Onneks ei käyny mitään hirveetä. Tosiaan jouduin soittaa ambulanssin ku äiti (selvinpäin) kompastu sellaseen betoniporsaaseen mikä oli keskellä kävelytietä ja sitten se ei huomannu sitä ja kaatu suorilta jaloilta maahan. Sen nenään tuli reikä, luulen et se on oikeest sellane läpi-reikä, niinku, reikäreikä. näyttää aika karulta. Mut onneks ei murtunu mitään jne! JES!! Mutta ei herranjumala kun mä istuin maassa ja itkin siinä ambulanssin ulkopuolella varmaan 20minuuttia yksin, niin sitten yksi söpö jätkä tuli siihen soitellen sateenvarjolla jotain kitarasooloa ja sitten se kysyi että "everything ok?" ja sitten nousin ylös ja yritin sanoa jotain mutta en pystynyt niin halasin sitä vaan ja itkin sen hiuksiin. sen hiukset maistui kitkerältä. SALEE JOTAI HUUMETTA... no sit äiti tuliki iha heti ambulanssist pois ja kaikki oli hyvin ja se jätkä lähti pois ja sano että good luck! :---) oujee. sit näin ku se seuraavis liikennevalois soitteli kävellessään sitä sateenvarjoo taas. IHANA! Ja sitä ennen olin viikonloppuna Julian kaa Tirmoos kuuntelee vähä hyvää ja huonompaa musiikkii! Kuvia sieltä (ei bändeist):

HAUHIA!

sä kuolaat

julia saat mut näyttää rumalta :(((:( oot silti limane jonne ;D;DDDD bäribäri huomasiks jonneilin just mun tavaroil ARVOSTAX MUA NY ENEMMÄ.. :'(

No comments:

Post a Comment