Thursday, August 23, 2012

Katsoppas tätä, kalvot paukkuvat puhki

Miten mä aina onnistun näyttää niin vammaiselta jokaisessa opiskelijakortissa mikä mul on ollu (mul on ollu kolme)..
XXDDDD en ees näytä iteltäni!?!? vitun sarjamurhaaja '95

Kävin maanantaina Jessican ja Ilarin kanssa Menkijärvellä vähän saunomassa. Tai no en saunonu, eikä Jessicakaan. Mut Iltsu kyl! Nautimme hieman virvoitusjuomia ja limpsaa ja mehua ja paluumatka (13km) pyöräillen oli yllättävän hankala. Luulin että mun pyörän tanko vääntyi kun kaatuilin alussa aika paljon, ja poljin varmaan puolet matkasta tanko väärinpäin. Sitten Iltsu tuli ja käänsi sen ympäri ja olin vaan että jaa, se toimii sittenki XDDDD derp.

Huomenna lähden Viitasaarelle mummun ja papan kanssa kahvittelemaan! Tai oikeastaan Viitasaari on vaan välietappi, päämääränäni on Nivala! Meen Tapion kyydillä sinne, tulee vaan helpommaks ja halvemmaks mennä Viitasaaren kautta, eikä Seinäjoelta junalla! Pummi pummaa jne.

Viime vklpna häät meni ihan jees! Sielläkin tuli nautittua vähän limpsaa, mehua ja kahvia! Sydän, sydämen keikka oli ihana, nappasin sieltä rumpukapulanki mukaan!! Oi oi oii. Ja oli Juliaa, Nemaa ja Joseakin ihan kiva nähdä. Ekiä ei. Kaikkein tuskallisinta oli ne +3h ajomatkat Annen kanssa kahdestaan autossa XDXDD IHAN HIRVEÄÄ EI ENÄÄ IKINÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Niin ja, mun korkkarit tuli postissa tässä tiistaina! En osaa kävellä niillä ollenkaan, enkä meinaa pysyä paikoillaankaa pystyssä, mut kyl se siitä!! On ne kyl niin kivan väriset että oi että. Huora huoraa ja tää postaus oli tässä.No comments:

Post a Comment