Friday, October 5, 2012

$20 NOSE BLEED


Me oltiin luokan kanssa keskiviikosta perjantaihin Seitsemisen kansallispuistossa, ja pysähdyttiin ajomatkalla myös Virroilla, Torisevalla. Reissu oli aivan saatanan mahtava, en vaihtais mihinkään. Hassuja kuvia, hassuja hetkiä, ja päivän kestänyt kevyt vesisade joka tuli mun takista ja hupparista läpi. Hiuksia en oo pessyt maanantain jälkeen.
Me oltiin yötä leirikoulutilassa, siellä oli paaaljon kerrossänkyjä ja pojille ja tytöille omat huoneet. Sähköjä, lämmitystä tai vesiä ei tietenkään ollut, mutta onneks tän kaiken korvas molemmissa tuvissa olevat takat. Ja keittiössä oleva puuhella, joka oliki sitte pois käytöstä. Tää selvis kokeilemalla (ikkunoista tulvi savua ulos ja palohälyttimet piippaa. Tilanne oli suunnilleen sama kuin jos perus jamppa laittais mikroon nuotion).
Illat meni mukavasti ensin saunassa (ei suihkua) ja sitten karkkia ja makkaraa ja teetä nauttien nuotion ääressä paskanjauhantapiirissä. Ulosteet teimme kivasti ulkohuussiin.
Nukuin ekan kerran makuupussissa sitten 9-v tytön jälkeen. Kokemus oli sen arvoinen! Ja mun nuhakin lähti samantien pois kun menin metsään, JA VOI JUMALAUTA NE METSÄT OLI NÄTTEJÄ! Etenkin toi Multiharjun aarnimetsä. Kannattaa oikeasti käydä.

No comments:

Post a Comment