Sunday, October 28, 2012

If I Could Sleep ForeverTalvi tuli yhdessä yössä. Ei oo vielä ainakaan ollu sitä sohjovaihetta. Ihan hyvä. Mulla ei oo talvikenkiä eikä -takkia. Äiti lähettää mulle takin postissa ja osti kengät netistä jou! Kummallista, mahtavaa!
Käytiin eilen Seban, Simon, Olgan ja Artun kanssa pulkkailemassa perjantain kunniaks! Se muuten oli toissapäivänä. Seba veti pulkkaa autolla pitkin peltotietä ja sekopäät nautti kyydistä. Olihan se kyllä ihan helvetin kivaa!!

Maalasin Artun kitaraa vesiväreillä. Se oli ihan kivaa, vaikka lopputulos onkin ruma:( Ehkä se siitä vielä kaunistuu ja komistuuuu! (ei.)

 
Ja sitten Arttu maalasi mun naaman vesiväreillä. Aika kiva!! En oikein tiiä mitä hain tolla kun hieroin lunta naamaan, se oli vaan ihan saatanan kylmää! Eikä noi maalit lähteny edes pois. Mulla on varmaan vieläkin sininen naama.Eilen tein pitsaa ite! Paniikki meinas iskee siinä vaiheessa ku tajusin etten osaa edes alottaa tekee pohjaa, mut onneks pitsajuustoraasteen pussissa oli ohje ♥ jeeee! Pitsa saatiin tehtyä, paniikki laannutettua ja sillee.

Oon käyny monta monta kertaa tupakalla olohuoneen tuuletusikkunasta. Siin ei oo mitään esteitä, ainut vaan että se on ulkoapäin aika korkeella ja jokapuolelta vähän kapea. Jään siihen jumiin, housut ratkee ja perse kramppaa. MUTTA HEI, EI TARVI KÄVELLÄ 50METRIÄ RÖÖKIPAIKALLE! :) fat wins always

ja läskistä puheenollen, Jessica leipoo tänään korvapuusteja ♥♥♥

Piti muuten kertoa myös tää viimeöinen seikkailutapahtuma. Kannoin illalla mun takintaskussa hammasharjaa ja -tahnaa, ja sitten kun tuli se aika että oisin halunnu käyttää niitä nii en löytäny kumpaakaan mistään. Lähdin ulos yöllä kahdelta etsimään niitä, löysin hammastahnan parkkipaikalta ILMAN KORKKIA?? Kertokaa mihin se korkki katosi... No jätin sen sinne, hammasharjaa en löytäny. Tyydyin menemään takas sisälle ja syömään purkkaa.
Aamulla Jessica tulee tupakalta ja sanoo että ihan meidän portaiden vasemmalla puolella heti edessä on jonkun hammasharja. ONNEKSI SE LÖYTYI ♥ keitin sitä kattilassa ihan vaan kostoksi :( puhtaat hampaat on kaiken aa ja ooooo

No comments:

Post a Comment