Friday, March 15, 2013

Jos oot allergine kingeydelle, sul menee vaa maha ruikulle


Terve. 

Ostin Provinssiin 3 päivän liput ja Camp Provinssii to-ma. 145e. Vittu oon köyhä saatana! Oon taas Porvoossa. Kolmas kerta ku oon täällä ja kuuntelen vaa räppendaalii. Teflon Brotherssii. 
Mul on jotai rusinaviinii. En tiiä miltä se maistuu, korkkaamaton beibe. Oon tehny paljo ristikoita Aliksella. Sit sain hyvän idean et ostan uusii ristikoit ja teen ne valmiiks ja lähetän ja saan niist niit rahapalkintoi. Ostin vikoil 2eurol ristikon ja se jumalauta oli nii vaikee etten saanu siit ratkastuu yhtäkää ristikkoo!! ei saatana.
Arttu on saanu mun itsetunnon iha vitusti paremmaks. Se ei käske mun olla jonkunlainen, jonkun näkönen, mallinen, olonen. Se sanoo et oon vaa oma itteni. Mun on ihan helvetin helppo olla sen kanssa sen takii. Kaikki muut on sanonu mulle et millanen mun pitäis olla ja mitä tehä. Tää on ihan huippua kun saa vaan olla ja luoda vihdoin ite itteensä. Vihdoin. Uskallan olla oma itteni. Oon mä ennenki uskaltanu olla, mut nyt ei oo enää kyse uskaltamisesta. Nyt mä oon oma itteni. Mä oon rakastunut.Aloin kuuntelee blinkkiä. En oo kuunnellu sitä melkeen koko vuoteen. Löysin sen uudelleen, kuulostaa taas vitun hyvältä. Tuntuu hyvältä.

Terve.

No comments:

Post a Comment